Tuesday, 29 November 2011

Monday, 28 November 2011

SALE! SALE! SALE!------Syria Layer Cotton

Assalamuaikum. Sale @ Luna Shoppe! Dapatkan tudung Syria Layer Cotton yg sgt comfy ni. Tudung ni tiada awning keras. Senang dibentuk. Fabriknya sangat lembut. Sesuai bila nak bersiap secara ekspres tetapi masih nampak menarik!

Material: Cotton
Size : M
Harga: RM 40
RM 29 ONLY!!!!




  

LAYER HITAM
LR 01
SOLD OUT

         LAYER BROWN
      LR 02 
     SOLD OUT


         LAYER BIRU/LR 03/AVAILABLE
                                                                      
    LAYER KUNING/LR 04/SOLD OUT
                                                                     

        LAYER MERAH
   LR 05
AVAILABLE
                 


Saturday, 26 November 2011

Multicolour Satin Shawl

 
     SATIN MAROON/PINK
ST 01 
AVAILABLE
RM22 

       SATIN HITAM/PUTIH
       ST 02
      AVAILABLE
   RM22 

       SATIN ORANGE/YELLOW
 ST 03
  AVAILABLE
RM22 


  SATIN UNGU/INDIGO
ST 04
AVAILABLE
RM22

SATIN BIRU
ST 05
AVAILABLE
RM22 

  SATIN HIJAU
ST 06
AVAILABLE
RM22


Monday, 14 November 2011

Lipstick Shawl & Chirp Chirp Shawl

Shawls yang comel. Grab yours now *_*
 RM 25
Note:
Anda layak menerima RM 3 diskaun jika follow blog ni atau 'LIKE' Fan Page Luna Shoppe. Caranya? Sertakan link blog/ nama kat FB semasa order
Harga tidak termasuk postage
Mystery gifts sebagai tanda penghargaan akan diberikan kepada setiap pelanggan weee~~


LIPSTICK SHAWL/LP 01/SOLD OUT
CHIRP CHIRP SHAWL/LP 02/SOLD OUT

Sunday, 13 November 2011

Blouse n' Cardigans

Salam n hello deariesss!!Kali ni saya update blouse & cardigan dengan harga yang berpatutan :)

Note:
  • Anda layak menerima RM 3 diskaun jika follow blog ni atau 'LIKE' Fan Page Luna Shoppe. Macam mana caranya? Sertakan link blog/ nama kat FB semasa order
  • Harga tidak termasuk postage
  • Mystery gifts sebagai tanda penghargaan akan diberikan kepada setiap pelanggan weee~~




SLEEVELESS STRIPES TOP / BL 01(GREY) & BL 02 (GREEN)/RM 25
LONG SLEEVE TOP/BL 03/RM 25

BLACK TOP/BL 04/RM 30

POLKA DOT CARDIGAN/ BL 05/RM 35 (SUKAAA, COTTON LEMBUT & COMFY)

TRENDY TOPS/  BL 06 (DARK BROWN) & BL 07 (GREY)/RM 15


BALLERINA BLOUSE/ BL 08 (PASTEL YELLOW) & BL 09 (PASTEL PINK)/RM 20

COTTON BLOUSE/BL 10 (PASTEL YELLOW) & BL 11 (OFF WHITE)/ RM 25
/
CLASSY CARDIGAN/ BL 12 (WHITE) & BL 13 (BROWN)/ RM 25
/

Friday, 4 November 2011

Wednesday, 2 November 2011

Telekung Satin

Salam. Hari ni saya update telekung. Telekung ni sesuai dibawa semasa travel sebab ringan dan kecil. Kalau letak beg telekung  ni dalam luggage memang sangat menjimatkan space, nak letak dalam handbag pun boleh ;D Selain semasa travel, telekung ni pun sesuai nak bawak masa gi jalan2, contohnya kalau gi shopping mall ke... bila dah masuk waktu solat, mestilah nak gi solat kat surau shopping mall tu kan. So xyah berebut2 dgn org lain nak pakai telekung yang diwakafkan kat surau tu...hehe. Senang bila bawak telekung sendiri ni, sebab lebih selesa dan hygenic. Ukuran telekung adalah seperti berikut:

Telekung: 
  • Bahagian hadapan: 89 cm
  • Bahagian belakang: 121 cm
Kain: 
105 cm

Beg telekung:
  • Tinggi: 10 cm
  • Lebar: 14 cm
RM 25
Harga tak termasuk koala bear :P

TELEKUNG BERCORAK PINK/TL 01/SOLD OUT

TELEKUNG BERCORAK PURPLE/TL 02/SOLD OUT
TELEKUNG BERCORAK BIRU/TL 03/AVAILABLE

TELEKUNG BERCORAK GOLDEN/TL 04/AVAILABLE
COMELKAN *_*


Tuesday, 1 November 2011

Gorgeous Handbags

Handbag yang comel n gorgeous!
Grab yours now *_*
RM 35
NOW ONLY RM 25!


HANDBAG PINK BLUE/HB 01/AVAILABLE
HANDBAG WHITE BLUE/HB 02/AVAILABLE

HANDBAG BLACK WHITE/HB 03/AVAILABLE

HANDBAG HOT PINK/HB 04/AVAILABLE

HANDBAG WHITE PINK/HB 05/AVAILABLE 
P/S: Diskaun RM3 masih ade lagi utk customer yg follow blog ni atau LIKE page LunaShoppe :)
       Untuk maklumat lanjut ttg camne nak dapatkan diskaun ni, KLIK SINI